Εκπαιδευτήριο "Το Παγκρήτιον"

Μια διαδραστική περιήγηση στο Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο

Φέτος δεν καταφέραμε να διοργανώσουμε τις καθιερωμένες τα τελευταία χρόνια «Ημέρες Ανοικτού Σχολείου» (Open Days) και οι λόγοι ήταν υγειονομικοί. Η πανδημία Covid-19 δεν επέτρεψε ούτε την πραγματοποίηση εκδηλώσεων με κοινό στον χώρο του Εκπαιδευτηρίου. Για να ανοίξουμε, λοιπόν, το σχολείο σε όλους τους γονείς, αλλά και σε όποιον άλλο θέλει να το επισκεφθεί, προετοιμάσαμε μια εικονική 360o περιήγηση στους χώρους του. Πρόκειται για μια ανοιχτή, διαδραστική, συνοπτική παρουσίαση όλων των βαθμίδων του σχολείου μέσω video που προσφέρει θέαση 360o για κάθε χώρο που περιλαμβάνει, εσωτερικό και εξωτερικό.

 

Σ’αυτήν την εικονική περιδιάβαση του Εκπαιδευτηρίου “TO ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ” μπορεί ο θεατής να ξεκινήσει από τους κοινόχρηστους χώρους του σχολείου, να μεταφερθεί στον Παιδικό Σταθμό, να προχωρήσει στις τάξεις και τις αυλές του Νηπιαγωγείου, να επισκεφθεί μερικές τάξεις του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου, τα εργαστήρια μας, την αίθουσα μουσικής, το αμφιθέατρο και το κλειστό γυμναστήριο.

 

Η διαδραστική περιήγηση είναι διαθέσιμη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=M5MzTvgHHZ8

 

Όλες οι σκηνές αυτού του video γυρίστηκαν με στερεοσκοπική κάμερα που επιτρέπει θέαση 360 μοιρών. Για να αλλάξετε τη γωνία θέασης μπορείτε, κρατώντας πατημένο το αριστερό κλικ, μπορείτε να περιστρέψετε το ποντίκι σας προς το σημείο του χώρου που θα θέλατε να δείτε. Να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα του 360o video έγιναν την περίοδο της καραντίνας, κατά τη διάρκεια της οποίας το σχολείο λειτουργούσε με τηλεκπαίδευση.